Over Lies Bakt.

Naast mijn werk als marketeer, bak ik thuis vaak een taart. Gewoon, omdat ik het leuk vind om mensen te verrassen en blij te maken. En omdat bakken mijn oude liefde is.

In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Middelbare Bakkersvakschool in Wageningen. Hier is mijn liefde voor bakken ontstaan. Ik blijf het wonderlijk vinden om met een aantal ingrediënten een smaakvol product te maken. En dat ik door te variëren met een beslag of oventemperatuur-  de taart of cake weer een andere smaak of uitstraling kan geven.

Vrienden inspireerden mij om deze smaakvolle taarten en cakes ook online aan te bieden. Huisgemaakt. Met mooie verse ingrediënten. In een mooie verpakking. Mensen positief te verrassen, door net iets extra’s te bieden. Mensen iets geven wat klopt door mee te denken.

Ik wil bijzondere momenten van de klant nog specialer maken, dat is mijn motto.

Lies Bakt. is op 1 februari 2016 opgericht door Liesbeth Scholten te Utrecht.

Handig om te weten:

  • Korte Besteltijd: Minimaal 3 dagen
  • Alle taarten en cakes zijn vers, huisgemaakt en uit eigen oven
  • Naast ophalen. Ook bezorging mogelijk. Thuis of op je werk
  • Betaling; voor het ophaal/ aflevermoment
Liesbeth Scholten